Ik organiseer een feest!

O jee! Ik organiseer een feest!

Met meer dan 15 grote producties is het bedrijf van o.a. DJ Rudi betrokken bij grote (internationale) artiesten. Hierbij moet je denken aan o.a. TOTO / Marco Borsato / Ilse DeLange en Jan Smit.

Grote hallen en kleine zalen, DJ Rudi heeft er in veel gewerkt. Daarom een aantal bruikbare tips om een feest goed voor te bereiden.

Locatie
Hoeveel gasten komen er? Wat is het thema? Heel grof kun je onderstaande rekensom maken om te voorkomen dat je een veel te grote ruimte huurt.

  1. Per persoon: 1 m2
  2. Dansvloer: 30 m2 (gemiddelde dansvloer)
  3. Dus, 100 gasten + dansvloer? Denk dan aan een vrije ruimte van 130 m2 minimaal.
    (dus zonder bars e.d.)

Contact
Geef duidelijk aan bij de locatie en DJ wat precies de bedoeling is. Bespreek de invulling van de avond zoals jij deze voor ogen ziet. Direct aan de borrel? Welke hapjes? De zaaleigenaar en DJ zullen zeker met tips komen om er een mooi feest van te maken. Laat ze vooral ook samen communiceren over technische specificaties.

Muziek
Wat moet de zgn. “hoofd-act” zijn. Hiermee bedoelen we wat de muziekkeuze is die moeten worden gedraaid als hoofdthema. Is dit bv. 70 & 80? Wat wil je horen wanneer de gasten binnenkomen? En wat wil je juist niet horen?

DJ Keuze
Let goed op de specialiteit van de DJ. Veel DJ’s zijn allround. Prima. Maar iedereen heeft zo zijn of haar voorkeur. Vraag er naar. Bij een antwoord als “ik vind alles leuk” moet je nog maar eens wat verder kijken. Van welke muziek word jij blij?

Nog een paar vragen aan de DJ.

  • Neem je professionele apparatuur mee?
  • Hoeveel ervaring heb je?
  • Technische kennis?

Vragen? Bel of mail mij gerust of neem contact op via het contactformulier

Geef een reactie