Allround DJ

70s – 80s – 90s -Top 40 – Nederlandstalig – Zero’s -Top 2000 – Lounge

Wanneer ben je een allround DJ?
Als ik de DJ websites, de online advertenties en andere social-media lees zijn alle DJ’s allround. Maar is dat ook zo? Ik denk dat iedere DJ toch zo zijn of haar voorkeur heeft.

Ieder feest heeft recht op een top DJ. Daarom is het goed om uit te zoeken wat je precies van de DJ verwacht. Een feest kun je grof weg delen in 3 fases. Belangrijk is om te bepalen welke muziek je in de belangrijkste fase van je feest wilt horen.

De 1e fase wordt afgestemd op de wijze waarop je gasten worden welkom geheten. Is er een welkomstdrankje voor de gasten en daarna bv. een diner? Wil je dat de gasten eerst even lekker bijkletsen? Of moeten de gasten direct worden meegenomen in de muziek?

Bepaal daarom welke genre muziek je in de 3 fases wilt horen. Fase 2  is het belangrijkste gedeelte van je feest. Hier moet de dansvloer vol zijn en je gasten volop genieten van een drankje / hapje en de sfeer.

Het is voor de DJ niet moeilijk om zich goed voor te bereiden op het feest. Persoonlijk bereid ik mijn feesten altijd tot in detail voor. In mijn studio komen de verschillende fases van jullie feest middels de playlist tot leven. Natuurlijk worden op de avond verzoekjes gedraaid wanneer deze binnen de wensen van jullie passen.

Ben ik dan jullie perfecte DJ?
Niet zo moeilijk om hier direct “ja” op te zeggen. Check liever de reviews!