Reviews

Natuurlijk kunnen we zelf vertellen wie we zijn en wat we doen. Maar wij willen graag je een eerlijk en helder beeld  geven, dus laten we graag reviews zien van feesten waar we hebben gedraaid. (niet iedereen schrijft een review helaas….)

Beoordeling door GERT-JAN en Marian – Feest 13-07-2019

Echt TOP gedraaid. Wij hebben erg genoten.

Beoordeling door KARIN EN FRANS – BRUILOFTSFeest 21-06-2019

De dansvloer was vanaf de openingsdans tot aan het einde steeds gevuld.Iedereen vond het een geweldig feest en doordat er ook verzoeknummers doorgegeven konden worden kwam iedereen zijn muziekkeuze aan bod. Al met al een top feest en we zouden DJ Rudi zo weer inhuren. Kon niet beter.

Beoordeling door Mathieu – FEEST  14-06-2019

Iedereen heeft super genoten. Wat een heerlijke muziek. En voor iedereen! Van collega’s en vrienden kreeg ik te horen dat ze een super avond hebben gehad en vooral de muziek echt top vonden. Dank je wel voor deze prachtig avond. Ik ga dit niet nooit meer vergeten.

Beoordeling door Daniëlle en gerwin – FEEST  07-06-2019

Wat een feest! Het is dat we maar 1x trouwen…..toen DJ Rudi weg was zongen de gasten nog “Rudi Spiel uns eins” en “Rudi bedankt”. Het kon niet beter. Echt niet. Hier word nog heel lang over gesproken. De dag was geweldig. Het feest was top. Volle dansvloer. Geweldig! We raden iedereen DJ Rudi aan!

Beoordeling door alexander en dione – Feest 24-05-2019

DJ Rudi maakt er een top feest van. Mensen waarvan je het niet zou verwachten gingen helemaal los. De gasten vonden het super en iedereen heeft het erover. Alles goed geregeld. Prima contact vooraf. DJ Rudi maakte de sfeer nog mooier!

Beoordeling door Gerrie – Feest 03-05-2019 

DJ Rudi heeft ons en de gasten een geweldige avond bezorgd, heerlijke muziek gedraaid voor jong en oud.

Beoordeling door Ellen Top – Feest 02-02-2019

Rudi heeft mijn feestje muzikaal prima verzorgd. Telefonisch overleg over de invulling van de avond nadat ik mijn playlist had gestuurd. Hij voelt het publiek goed aan en krijgt de dansvloer vol

Kortom een top-avond gehad!

Beoordeling door Geke Drenth op 26-01-2019

Jullie hebben voor een onvergetelijke 50e verjaardag gezorgd. Met een breed scala aan muziekstijlen en leuke interactie met het publiek, kregen jullie jong en oud de dansvloer op. Het was een superfeest, mede dankzij jullie. Nogmaals hartelijk dank!

Beoordeling door Anoniem op 10-11-2018

Prachtig feest om nooit te vergeten. Dansvloer bijna hele avond vol. DJ Rudi heeft
echt 4 uur lang vol gas gegeven, precies zoals wij vooraf hadden besproken. Wat een energie. Wij hebben van begin tot eind genoten. En mooi om te zien dat hij zelf ook zo geniet van de muziek. Dank je wel voor een onvergetelijk avond. Een aanrader!

Beoordeling door Michel en Ellen Weerheijm op 03-11-2018 15:45

Een top feest gehad mede dankzij onze DJ Rudi!! Van te voren een playlist aangeleverd, zodat Rudi kon aansluiten op onze wensen.

De avond zelf voelde hij perfect de sfeer aan. Rustige opbouw en daarna vol gas. Heerlijk iedereen op de dansvloer. Een enthousiaste DJ die zichtbaar geniet van muziek maken!! Super bedankt!!

Beoordeling Door Anoniem op 23-10-2018 1

Heldere communicatie, leuke contactmomenten, alles in overleg, op de avond zelf groot feest, komt afspraken na en denkt goed mee over in invulling playlist. Top ervaring. Aanrader!

Beoordeling Door Y.Kox op 16-10-2018 22:58

Perfect! 5 sterren!

Beoordeling Door Geoffrey van Maurik op 08-08-2018 17:59

DJ Rudi heeft van het feest op onze bruiloft een waar succes gemaakt!

Door zijn uitstekende gevoel voor muziek en enthousiasme wist hij de hele groep op de dansvloer te krijgen! Wij kregen zowel tijdens als na het feest de vraag. “hoe kom je aan die kerel, wat een feest!” Het enige wat ik kon zeggen, door hem te vragen en te boeken, uiteindelijk gebeurt de rest vanzelf!

Oh ja, over 2 jaar zijn mijn schoonouders 30 jaar getrouwd en die weten nu al één ding zeker, DJ Rudi moet komen!!!

Beoordeling Door M. Verbaan op 05-07-2018 18:40

Rudi heeft ons feest gemaakt! We hadden gasten van bijna alle leeftijden maar hij heeft hier ontzettend goed op in gespeeld! Ook heeft hij heel goed rekening gehouden met onze wensen als bruidspaar. Er werd veel gedanst en het was een super gezellige bruiloft! Rudi is zeker een aanrader!

Beoordeling Door Sabine Toebes op 02-07-2018 12:39

Zowel het voortraject, de avond zelf als ook de nazorg waren ver boven verwachting! Het was een super avond, bedankt Rudi.

Beoordeling Door Laura op 25-06-2018 16:10

Waar voor je geld. Super professioneel. Gezellige vent. Maakt er een top-avondje van.

Beoordeling Door Anoniem op 19-06-2018 13:22

Goede en duidelijke communicatie gehad van te voren.
leuk commentaar tussen de songs door.
Jammer dat er de 1e uren geen muziek werd gedraaid die wij hadden uitgezocht.
Pas het laatste uur werd dit goed gemaakt en werd onze muziek gedraaid, waardoor er meer mensen op de dansvloer kwamen.

Beoordeling Door Anoniem op 04-06-2018 17:56

DJ Rudi luisterde goed naar onze wensen en ook die van onze gasten. Top avond gehad. Super gezellig.

Beoordeling Door Hetty op 17-05-2018 11:54

Voor ons onbekende DJ, dus een gok. Maar super voorbereiding en op het feest voelt hij helemaal aan wat de mensen wilden. Top. Erg leuke avond gehad.