Reviews

Natuurlijk kunnen we zelf vertellen wie we zijn en wat we doen. Maar wij willen graag je een eerlijk en helder beeld  geven, dus laten we graag reviews zien van feesten waar we hebben gedraaid. (niet iedereen schrijft een review helaas….)

 

‘Ik wil je hartstikke bedanken Rudi voor je bijdrage aan mijn feest. Mede door jou is het feest een groot succes geworden. Ik heb genoten en heb alleen maar positieve reacties gehad. Super leuk! Dank je wel.’

Linda Bourgondien – feest 50 jaar – 25-01-2020

‘DJ Rudi is een super leuke en gezellige DJ. Vooraf wordt alles goed doorgesproken. Hij pakt het tijdens de avond goed op en verplaatst zich in de gasten. Hij maakt er echt een feest van! Erg leuk! Prima DJ!’

Mirjam Pieterse – feest 50 jaar – 11-01-2020

‘Wat was het een geweldige avond. Naast de locatie heeft DJ Rudi er een prachtige muzikale avond van gemaakt. De dansvloer was continue vol. Alle muziekstijlen zijn wel gedraaid. Helemaal zoals vooraf is doorgesproken. Je ziet dat Rudi geniet van de muziek waardoor de gasten ook helemaal los gingen. Je leest wel is “100% feest garantie” maar dat maakt hij zeker waar. Wat een sfeer. Goed je te kennen Rudi. Tot ziens!!!!!!!’

Marc & Janny – Feest – 28-09-2019

‘Echt TOP gedraaid. Wij hebben erg genoten.’

Gert-Jan & Marian – Feest 13-07-2019

‘Wat hebben onze gasten een muzikale top-avond gehad in een warme tent in Venlo op 29 juni. Wat een muziek! Wat een flow! Wat een energie! DJ Rudi volgend jaar weer!’

Martijn van de Poel – Bedrijfsfeest Vistaprint- 29-06-2019

‘De dansvloer was vanaf de openingsdans tot aan het einde steeds gevuld.Iedereen vond het een geweldig feest en doordat er ook verzoeknummers doorgegeven konden worden kwam iedereen zijn muziekkeuze aan bod. Al met al een top feest en we zouden DJ Rudi zo weer inhuren. Kon niet beter.’

Karin & Frans – Bruiloft- 21-06-2019

‘Iedereen heeft super genoten. Wat een heerlijke muziek. En voor iedereen! Van collega’s en vrienden kreeg ik te horen dat ze een super avond hebben gehad en vooral de muziek echt top vonden. Dank je wel voor deze prachtig avond. Ik ga dit niet nooit meer vergeten.’

Mathieu – Feest –  14-06-2019

‘Wat een feest! Het is dat we maar 1x trouwen…..toen DJ Rudi weg was zongen de gasten nog “Rudi Spiel uns eins” en “Rudi bedankt”. Het kon niet beter. Echt niet. Hier word nog heel lang over gesproken. De dag was geweldig. Het feest was top. Volle dansvloer. Geweldig! We raden iedereen DJ Rudi aan!’

Daniëlle & Gerwin – Bruiloft – 07-06-2019

‘DJ Rudi maakt er een top feest van. Mensen waarvan je het niet zou verwachten gingen helemaal los. De gasten vonden het super en iedereen heeft het erover. Alles goed geregeld. Prima contact vooraf. DJ Rudi maakte de sfeer nog mooier!’

Alexander & Dione – Feest – 24-05-2019

‘DJ Rudi heeft ons en de gasten een geweldige avond bezorgd, heerlijke muziek gedraaid voor jong en oud.’

Gerrie – Feest – 03-05-2019

‘Rudi heeft mijn feestje muzikaal prima verzorgd. Telefonisch overleg over de invulling van de avond nadat ik mijn playlist had gestuurd. Hij voelt het publiek goed aan en krijgt de dansvloer vol.

Kortom een top-avond gehad!’

Ellen Top – Feest – 02-02-2019

‘Jullie hebben voor een onvergetelijke 50e verjaardag gezorgd. Met een breed scala aan muziekstijlen en leuke interactie met het publiek, kregen jullie jong en oud de dansvloer op. Het was een superfeest, mede dankzij jullie. Nogmaals hartelijk dank!’

Geke Drenth – 50ste verjaardag feest – 26-01-2019

‘Prachtig feest om nooit te vergeten. Dansvloer bijna hele avond vol. DJ Rudi heeft
echt 4 uur lang vol gas gegeven, precies zoals wij vooraf hadden besproken. Wat een energie. Wij hebben van begin tot eind genoten. En mooi om te zien dat hij zelf ook zo geniet van de muziek. Dank je wel voor een onvergetelijk avond. Een aanrader!’

Anoniem

‘Een top feest gehad mede dankzij onze DJ Rudi!! Van te voren een playlist aangeleverd, zodat Rudi kon aansluiten op onze wensen.

De avond zelf voelde hij perfect de sfeer aan. Rustige opbouw en daarna vol gas. Heerlijk iedereen op de dansvloer. Een enthousiaste DJ die zichtbaar geniet van muziek maken!! Super bedankt!!’

Ellen & Michel Weerheijm – 12 1/5 jaar getrouwd -03-11-2018

‘Heldere communicatie, leuke contactmomenten, alles in overleg, op de avond zelf groot feest, komt afspraken na en denkt goed mee over in invulling playlist. Top ervaring. Aanrader!’

Anoniem

‘Perfect! 5 sterren!’

Y.Kox – 16-10-2018

‘DJ Rudi heeft van het feest op onze bruiloft een waar succes gemaakt!

Door zijn uitstekende gevoel voor muziek en enthousiasme wist hij de hele groep op de dansvloer te krijgen! Wij kregen zowel tijdens als na het feest de vraag. “hoe kom je aan die kerel, wat een feest!” Het enige wat ik kon zeggen, door hem te vragen en te boeken, uiteindelijk gebeurt de rest vanzelf!

Oh ja, over 2 jaar zijn mijn schoonouders 30 jaar getrouwd en die weten nu al één ding zeker, DJ Rudi moet komen!!!’

Geoffrey van Maurik – Bruiloft – 08-08-2018

‘Rudi heeft ons feest gemaakt! We hadden gasten van bijna alle leeftijden maar hij heeft hier ontzettend goed op in gespeeld! Ook heeft hij heel goed rekening gehouden met onze wensen als bruidspaar. Er werd veel gedanst en het was een super gezellige bruiloft! Rudi is zeker een aanrader!’

M. Verbaan – Bruiloft – 05-07-2018

‘Zowel het voortraject, de avond zelf als ook de nazorg waren ver boven verwachting! Het was een super avond, bedankt Rudi.’

Sabinen Toebes – Feest – 02-07-2018

‘Waar voor je geld. Super professioneel. Gezellige vent. Maakt er een top-avondje van.’

Laura – Feest – 25-06-2018

‘ DJ Rudi is echt een vakman en vakidioot ;-)!
Ik heb Rudi nu meerdere keren ingezet op zowel particuliere event als zakelijke events met grote tevredenheid.
Hij heeft aan een paar woorden genoeg om te begrijpen wat de bedoeling is. Hij werkt samen met een goede partij die de technische kant professioneel kan neerzetten voor zowel kleine als grote events. Rudi schakelt snel en is flexibel.
Je kan op hem bouwen want hij is een perfectionist. Hij bereid het allemaal zeer goed voor! Kortom een DJ waar ik graag zaken mee doe en zeker kan aanraden! ‘

Larissa Derksen – Beau Events – Event manager

‘ Deze zomer hebben wij een geweldige eerste editie van ons ‘Evento Donna’ festival gelanceerd. DJ Rudi heeft een fantastische setting in “Ibiza” stijl verzorgd voor, tijdens de opening en de afterparty. Alle muzikale “ingrediënten” waren compleet, een geweldige sfeer, heerlijke muziek, ludieke Silent Disco en een enthousiast publiek. een TOP event waarbij hij zeker niet mocht ontbreken!
Professioneel, tot in elk detail!’

Anja Klopenhouwer – De Bronckhorst Hoeve

Geef een reactie